avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 486 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... recurs respins
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

recurs respins

Buna ziua,

Va rog frumos sa ma ajutati cu o nelamurire.M-am judecat cu angajatorul, am castigat procesul partial, daunele morale nu mi-au fost acordate pentru care am facut recurs.Pentru recurs am facut urmatorii pasi:
-hotararea sentintei s-a dat in 26.05.2009
-am luat copie de pe minuta in 29.05.2009
-am depus recurs la tribunal in 10.06.2009
Sentinta finala cu motivarea mi-a venit in 20.06.2009 si primul termen al recursului a fost in 14.07.2009 unde s-a amanat din cauza avocatului paratei ca nu este in oras.
Astazi a fost un nou termen, un alt complet de judecata si ne-a respins recursul pentru ca nu a fost depus in termen.Poate sa spuna si mie cineva de specialitate unde a fost greseala si daca se mai poate face ceva.S-a dat un nou termen pe 18.08.2009 dar pentru recursul angajatorului impotriva sentintei de fond.
Rectificare:
Recursul a fost respins deoarece motivatia a fost depusa cu 5 zile inainte de primul termen si ca ar fi trebuit cu 15 zile de la data primirii sentintei fiindca este recurs , nu apel.

Poate sa am lamureasca cineva???

Ultima modificare: Marți, 28 Iulie 2009
ContSters82334, utilizator
Cel mai recent răspuns: ContSters82334 , utilizator 19:24, 28 Iulie 2009
Multumesc pentru raspunsuri, din pacate am fost in eroare, intelesesem de pe forum ca in termen de 10 zile de la comunicare se depune recursul si cu 5 zile maxim inainte de primul termen al recursului se depune motivatia.
Asa am facut si am pierdut.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Exceptie in recurs Mihai Pop Mihai Pop Buna seara La ce se refera excepţia nulităţii declarării recursului ca urmare a nemotivării căii de atac? Nu inteleg, daca ma poate ajuta cineva Va ... (vezi toată discuția)
Recurs nemotivat in termen ContSters42601 ContSters42601 Buna ziua, Va rog daca e posibil sa ma ajutati cu un sfat.Impotriva unei sentinte care imi era in parte favorabila pronuntata de instanta de contencios adm . ... (vezi toată discuția)
Tardivitate recurs ni_leta ni_leta Buna ziua si Paste fericit!! Va rog daca imi poate raspunde cineva: Am declarat recurs (calea de atac nu prevede si apelul ci numai fond la Tribunal si ... (vezi toată discuția)