avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 886 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale activare comert prin comisionari
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

activare comert prin comisionari

Buna ziua,
Va rog sa imi spuneti ce avem de facut in urmatoarea situatie: administratorul vrea sa implementeze sistemul de vinzare" din usa in usa" si va rog sa imi spuneti:
1. ce trebuie sa faca cel care vine sa vinda in acest fel: cum se inregistreaza : la Reg Com( cu CAEN 4799) sau la Primarie si ce va trebui sa declare ( declaratia 200??)
2. ce avem de facut noi ca firma: activam vreun cod CAEN ( de ex 4799??) declaram ceva pe undeva???
Cumva ar fi acelasi sistem care il aplica Zepter sau Amway ??

Va multumesc si astept cu mare interes raspunsul Dvs
Cu respect
Cel mai recent răspuns: valymar , utilizator 15:03, 28 Iulie 2009
Depuneti la reg. com. o mentiune prin care autorizati codul 4799, vi se elibereaza un certificat constatator si ati rezolvat probelma.
multumesc pentru raspuns. Pina aici este clar in ceea ce priveste firma . Dar cei care vin sa vinda stfel ce au de facut ? Ii indrum spre Registru Com si pe ei pentru CAEN 4799?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pfa - infiintare salon coafura melikamy melikamy Buna ziua, Va rog sa ma ajutati in urmatoarea problema: Doresc sa infiintez un [b]salon coafura [/b]in propria locuinta (parter), unde voi desfasura ... (vezi toată discuția)
Vanzare cereale la persoane fizice ana_abo ana_abo O societate ce are teren in arenda CAEN 0111 poate vinde cereale unor persoane fizice? cantitati mici oarecum 200-300 kg in comparatie cu vanzarea catre SC ... (vezi toată discuția)
Pfa si drept de autor cristidumitru cristidumitru Buna ziua! Am o noua intrebare. Urmeaza sa devin PFA cu domeniu din CAEN de cosultanta in IT. Prinicipalul meu client o sa fie firma la care lucrez in ... (vezi toată discuția)