avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1646 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... indemnizatie cresterea copilului
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

indemnizatie cresterea copilului

Buna ziua ,va rog frumos sa-mi raspundeti la urmatoarea intrebare .Am o fiica in anul 2 la o scoala postliceala ,este insarcinata si vreau sa stiu daca beneficiaza de indemnizatia pentru cresterea copilului si care este cuantumul acesteia?Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 11:50, 11 Ianuarie 2016
1. Daca in cele 12 luni premergatoare nasterii copilului (inclusiv luna nasterii) este eleva la zi la postliceala va beneficia de indemnizatie pentru concediu crestere copil (CCC).

2. Cuantumul indemnizatiei va fi de 600 lei lunar la care se mai adauga si alocatia de stat pentru copii de 200 lei lunar pana implineste copilul 2 ani si apoi de 84 lei lunar pana la 18 ani.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Indemnizatie crestere copil- eleva majora denisse_nico denisse_nico Buna ziua Am 27 ani si sunt eleva a unei scoli postliceale sanitare(cursuri de zi cu frecventa, fara intrerupere) din sept 2014. Sunt insarcinata in 1luna si ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie crestere copil mirela_7 mirela_7 Buna ziua, M-am inscris la o postliceala particulara dar acreditata de stat in luna iulie anul acesta,intrebarea mea este : pot beneficia de indemnizatie in ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie crestere copil daca sunt studenta ioanamarcu23 ioanamarcu23 Buna ziua, Am varsta de 23 de ani si momentan lucrez dar din septembrie 2014 voi inceta munca pentru ca voi incepe cursurile de asistenta medicina generala ... (vezi toată discuția)