Am o nelamurire si nu stiu cum sa rezolv ... Eu si sotul vrem sa divortam , avem un copil minor de 2 ani si 4 luni ; Am inteles ca pt punerea in rol a divortului sunt legale 30 de zile calendaristice pentru a se oficializa . El pleaca din tara si nu stiu cand va mai venii.
Exista o cale sa se rezolve , o procura orice ?
In alta ordine de idei , ce inseamna instanta ? Care sunt pasii de urmat si in ce consta ( timp , criterii ) in functie de caz . :O:O:O
Buna ziua,
daca doriti sa divortati si sotul pleaca atunci formulati o cerere la judecatoria pe raza careia locuiti si, daca sotul va fi paratul, nu trebuie sa se prezinte in instanta.
Va sfatuiesc sa va adresati unui avocat.
Introduceti cererea de divort in instanta. Daca paratul nu doreste sa se prezinte sau nu este de gasit, instanta va desemna un curator care sa-i apere interesele.
Divort
EritroxylonX
Buna ziua, revin si eu cu un subiect pe care l-am ``discutat`` anul trecut...am zis ca mama s-a casatorit si dupa un an s-a destramat tot... ei ideea este ca ... (vezi toată discuția)
Divort rapid
Akino
Buna ziua,
Acum un an m-am casatorit in Romania dupa care am plecat impreuna cu sotia in strainatate. Am locuit impreuna cu chirie circa 2 luni si ... (vezi toată discuția)