avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 215 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Recuperare pensie alimentara
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Recuperare pensie alimentara

fosta sotie nu are serviciu,este obligata sa plateasca 1/4 din salariul minim pe economie.cum calculez suma pe care ar trebui sa o plateasca.sau inregistrat 6 luni decin aceasta nu a platit pensia alimentara.ce pot sa fac in acasta situatie si daca pot sa mai recuperez sumele datorate copilukui.va multumesc
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 10:50, 13 Ianuarie 2016
Buna ziua,
Aveti 2 posibilitati:
1. sa va adresati instantei civile si sa solicitati, in final, executarea silita a tuturor bunurilor acesteia;
2. Sa va adresati parchetului de pe lanja judecatoria pe raza careia locuiti cu o plangere penala de abandon de familie.
Din moment ce aveti o hotarare judecatoreasca care o obliga pe mama la plata pensiei de intretinere pentru minor, sfatul meu este sa formulati o plangere penala impotriva mamei pentru abandon de familie, datorita faptului ca nu a achitat pensia datorata, cu rea credinta.
aceasta locuieste la parinti acesteia.daca nu are nici un bun propietate,ce se mai poate executa
Executorului, nu instantei.
Nici nu muncește? Poate nu muncește acum, dar va munci.
Ați încercat sa comunicați cu ea, cu bunicii?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Abandon pentru neplata pensiei alimentare RAMOnaBC RAMOnaBC buna ziua.fostul sot nu a platit pensia alimentara fetitei (3 ani) de 1 an si 7 luni,adica din martie 2008.in luna martie 2009 am depus o plangere la politie ... (vezi toată discuția)
Pensie alimentara Vlad2013 Vlad2013 Buna dimineata, As dori sa stiu CAILE DE ATAC ,in cazul in care tatal nu plateste pensie alimentara copilului care a fost incredintat,spre ingrijire si ... (vezi toată discuția)
Neplata pensiei alimentare de 1 an si jumatate adrian68 adrian68 am divortat am o sentinta definitiva si irevocabila prin care se cere mamei sa plateasca o pensie alimentara.din pacate nu am primit de 1 an si jumatate.am ... (vezi toată discuția)