avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 645 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Intrebare administrare interogatoriu
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Intrebare administrare interogatoriu

Daca pe fondul unui proces a fost admisa proba interogatoriului la primul termen si partea, dintr-o eroare, nu s-a prezentat iar instanta a considerat acest lucru ca un inceput de dovada, poate fi administrata aceasta proba in apel?
Va multumesc
Ultima modificare: Luni, 11 Ianuarie 2016
ionu roman, utilizator
Cel mai recent răspuns: DAN POPESCU , Avocat 17:43, 11 Ianuarie 2016
Nu mai poate fi reluata in apel proba cu interogatoriu,in mod firesc instanta de fond a considerat aceasta imprejurare ca un inceput de dovada in folosul aceluia care a propus interogatoriul, conf.art.358 NCPC.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Amanare interogatoriu proces civil stemno stemno Buna ziua, Poate cineva ca reclamant sa se sustraga de la interogatoriu (in mod repetat, invocand motive de boala...) desi instanta (civila) il cheama la ... (vezi toată discuția)
Neprezentarea la interogatoriu a unuia dintre cei doi relamanti lore37 lore37 Buna seara Impreuna cu sotul, suntem reclamanti intr-un proces cu o banca avand pretentii banesti. La solicitarea bancii la primul termen de judecata, ... (vezi toată discuția)
Refuzul de a raspunde la interogatoriu a persoanelor juridice de drept public crimxm crimxm Buna ziua, doresc sa stiu ce se intampla daca persoane juridice de drept public,refuza sa raspunda la interogatoriul propus de mine, iar la termen nu se ... (vezi toată discuția)