avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 519 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Judecare in lipsa
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Judecare in lipsa

Buna ziua,in 2-3 cuvinte ,ma judec cu IPJ,pentru o amenda minora.
Am trimis in intampinare si faptul ca doresc sa ma judec in lipsa intr-ucat distanta e prea mare,cca 600 km.
A trecut primul termen , acum trebuiesc audiati martorii ,am nominalizat 2 martori care s-au oferit...cu adresa... cnp..din partea locului.Acum am primit si eu citatie sa ma prezint in calitate de intimat.Pe citatie scrie ca ,in caz de neprezentare,se va putea trimite un inscris,judecata ,urmand a se face in lipsa.
Trebuie sa trimit iar inscris sau e valabil cel din intampinare ???
Cel mai recent răspuns: adryanoo_boy , utilizator 16:37, 11 Ianuarie 2016
~ Conținut șters la cerere ~
Ramane valabil ce ati scris in intampinare, nu mai este nevoie sa mai depuneti un alt inscris,formularea din citatie este una tip.
Va multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intimat pentru fond?? marin82 marin82 Buna ziua! Am primit o citatie care zice cam asa: "Subsemnatul este chemat in aceasta instanta camera 64, c1c, in ziua de 3 noiembrie 2008 , ora 8:30, in ... (vezi toată discuția)
Inscris pentru neprezentare proces - amenda rutiera man0war man0war Buna ziua. In 16 martie urmeaza un proces pentru contestatia care am depus-o pentru o amenda rutiera / suspendare permis. Nu trecusem pe culoarea rosie a ... (vezi toată discuția)
Plangere contraventionala - cum pot lua cunostinta de probele din dosar? radu-s radu-s Am facut plangere contravetionala impotriva PV depasire viteza. Plangerea este facuta in alt oras decat cel de resedinta astfel ca am cerut judecarea in ... (vezi toată discuția)