avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 541 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Amenda rutiera
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Amenda rutiera

Buna seara,astazi am oprit pentru cateva minute in rondul de la Piata Romana,la nici 1 minut vine o doamna politist,imi cere documentele si imi face proces verbal si amenda pentru ca am stationat in statia de autobuz. Problema este ca indicatorul "statie de autobuz" era la 2 metri in fata mea pe un stalp,am spus acest lucru si a zis ca oricum e marcat pe jos( dungile galbene) si a invocat ca eram si la colt de intersectie. In proces a spus ca incurcam circulatia RATB ( cu toate ca traiectoria tuturor masinilor nu se intersecta cu locul unde eram oprit) As dori sa stiu in codul rutier,din moment ce indicatorul era in fata mea,nedepasindul,iar marcajul incepe mult mai in spate,ce am facut gresit?
Atasez 2 poze si linkul acestora
[ link extern ] /
eu eram in zona cu rosu
[ link extern ] /
aici eram parcat

Multumesc
Ultima modificare: Luni, 11 Ianuarie 2016
Ionut_Gabriel, utilizator
Cel mai recent răspuns: Ionut_Gabriel , utilizator 20:48, 11 Ianuarie 2016
.
Ultima modificare: Luni, 11 Ianuarie 2016
Ionut_Gabriel, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Amenda auto Ionut_Gabriel Ionut_Gabriel Buna seara,astazi am oprit pentru cateva minute in rondul de la Piata Romana,la nici 1 minut vine o doamna politist,imi cere documentele si imi face proces ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! am parcat in seara asta masina in interiorul marcajelor ... hanzoGOD hanzoGOD Buna ziua! Am parcat in seara asta masina in interiorul marcajelor de parcare(parcare cu plata in sectorul 1), ulterior primind amenda pentru blocarea caii de ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, vestitul "rond" din iasi ca sens giratoriul nu este, ... allecsx allecsx Buna ziua, Vestitul \"rond\" din Iasi ca sens giratoriul nu este, aduce multe intrebari si nelamuriri . Va rog cei experimentati sa ne ajutati daca pentru ... (vezi toată discuția)