avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 520 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... vreau sa ma ajute cineva si vreau si preturi.. ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

vreau sa ma ajute cineva si vreau si preturi.. multumesc ,cu stima

acum 2 ani aproape am cumparat un apartament de la o femeie, toate bune si frumoase ,,ii sa dat termn 2 luni sa elibereze casa , dupa astea 2 luni nu mi a mai raspuns la telefon si nici nu am avut cum sa dau de ea,, am fost sfatuita sa intentez proces de a optine ordin de evacuare ,asa si am facut ,,a fost termen pe 11 ,12 ,2015 si fondul l am castigat ,dar dansa pe 25,11,2015 ma dat in judecata sa imi anuleze contractul de vanzare cumparare ,apoi instanta ia trimis counicare sa plateasca taxa de timbru 3500 de lei,a care dansa a facut cerere de ajutor public judiciar ,sa stabilit camera de consiliu pe 06,01,2016 ,si ii sa acceptat cererea ca sa plateasca taxa de timbru judiciar in 24 de rate egale,,

ce problema am eu ,avocat am ,dar in dosarul de anulare a contractului ,mia spus un pret aberant ,,extrem de ridicat ,, astept oferte multumesc o seara buna ,cu stima
Cel mai recent răspuns: Gabriel Klein Kiritescu , utilizator 22:58, 11 Ianuarie 2016
Buna seara,
Va puteti duce la orice avocat din zona sau din Romania.
Intrebati care e onorariul, incheiati contractul cu el platind-ul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Taxa de timbru-evacuare crisandra crisandra Buna ziua! Am facut o actiune in evacuare si acum trebuie sa platesc taxa de timbru. Am citit legea 146/97, dar nu am gasit nimic legat de evacuare si nu ... (vezi toată discuția)
Este ilegală taxa de timbru de 100 de lei cerută de instanță pentru obiectul de nulitate a unui proces verbal al unei hotărâri a adunării generale a asociației de proprietari ? flory_mr flory_mr [quot][b]Ileana Schwarz a scris:[/b] [quot] Vedeti art. 3 din O.U.G. nr. 80/2013 (1) Acţiunile şi cererile evaluabile în bani, introduse la instanţele ... (vezi toată discuția)
Nerespectare contract de furnizare a echipamentelor de producere peleti. Doru a Doru a Buna ziua.Am facut un contract de furnizare a echipamentelor de producere peleti.Persona cu care am incheiat contractul nu la respectat fiind nevoit sa merg la ... (vezi toată discuția)