avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1907 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Nerespectare contract de furnizare a echipamentelor de ...
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Nerespectare contract de furnizare a echipamentelor de producere peleti.

Buna ziua.Am facut un contract de furnizare a echipamentelor de producere peleti.Persona cu care am incheiat contractul nu la respectat fiind nevoit sa merg la proces sa anulez contractul.Iam dat o anumita suma de bani el mia trimis utilaje mai ieftine decat prevedea contractul iar acum nu mai recunoaste vina lui spunand ca el a fost doar administrator la firma aceea si acum nu mai este.Intrebarea ar fi care este cea mai rapida cale sa imi recuperez bani ?
Ultima modificare: Miercuri, 3 Noiembrie 2021
george-neagu, moderator
~ Conținut șters la cerere ~


Voinea Liviu a scris:

Actiune in instanta ,raspunderea contractuala.
Nu mai pierdeti timpul.

Pai si ce imi recomadati? Recuperatori sau executori judecatoresti?
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Buna seara ,

In prealabil litigiului, transmiteti o notificare,prin avocat.

Mentionati ca, in cazul in care nu isi respecta obligatia contractuala, veti investi instanta de judecata, solicitand cheltuieli de judecata, reprezentate de onorariul de avocat si taxa judiciara de timbru, precum si daune-interese, pentru prejudiciul cauzat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recuperare contravaloare bilete spectacol puicanila puicanila Bună ziua, spectacolul care trebuia sa aibă loc pe data de 02.04.20 a fost reprogramat pe data de 30.09.20. Corespondez de mai bine de 2 luni și cu firma ... (vezi toată discuția)
Contract prestare servicii pf/pj nerespectat Detesan Claudia Detesan Claudia Buna ziua. Am o intrebare cu privire la o situatie destul de neplacuta in sensul ca am contractat o firma pt renovarea unei bai iar reprezentantilor sau cel ... (vezi toată discuția)
Bună ziua. am încheiat un contract de prestări servicii cu ... hagaumm hagaumm Bună ziua. Am încheiat un contract de prestări servicii cu o persoana fizica. Urma sa îmi fie finalizata lucrarea anul trecut ( obligație recuta în ... (vezi toată discuția)