avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 114 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Cumparare lemne pe persoana juridica.
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Cumparare lemne pe persoana juridica.

Buna ziua,

A fost cineva azi de la noi de la firma la Selgros ca sa cumpere un palet cu lemne, si aparent nu se pot cumpara lemne pe firma (in ciuda faptului ca avem inclzire cu lemne la sediul firmei), doar pe persoana fizica.

E adevarat ca nu se pot cumpara lemne de catre firme, doar de catre persoane fizice? Ei pana la urma mi-au dat o factura pe persoana fizica.
Cel mai recent răspuns: Contabilitate Brasov , Contabil 16:21, 24 Ianuarie 2016
Nu am gasit nicaieri vreo interdictie ca persoanele juridice sa comercializeze lemne de foc intre ei. In cazul lemnului de foc ar trebui aplicat taxarea inversa, nefiind lemn prelucrat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Facturare lemn de foc mariocos mariocos buna ziua, va rog daca este posibil sa-mi dati un raspuns mai detaliat . sunt o intreprindere individuala si am posibilitatea sa fac export de lemn de foc ... (vezi toată discuția)
Facturare lemn de foc pt italia marianavatany@yahoo.com marianavatany@yahoo.com O firma platitoare de tva vinde lemn pt foc in Italia ,astfel: 1.unei pers.juridice ce are cod valid de tva,cum trebuie emita factura in acest caz(cu tva sau ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, as vrea sa intreb ce cod caen trebuie pentru comercializarea ... Adiamo Adiamo Buna ziua, as vrea sa intreb ce cod caen trebuie pentru comercializarea peleților brichetelor,lemnului de foc si de constructi, precum si achizitia de camion ... (vezi toată discuția)