avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 704 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Administrator Asociatie Proprietari
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Administrator Asociatie Proprietari

Buna ziua! Administratorul Asociatiei noastre de Proprietari, refuza systematic, desi am facut mai multe solicitari, sa imi dea acea informare trimestriala referitoare la cheltuieli, prevazuta de lege. Fiind vorba, practic, de o incalcare a legii, unde ma adresez avand in vedere faptul ca acel department al Primariei nu are competente in rezolvarea problemelor ci mai degraba ajuta cu eventuale sfaturi. Va multumesc
Cel mai recent răspuns: Adriantot , moderator 19:52, 14 Ianuarie 2016
Va multumesc mult pentru raspuns! O sa-i presam pana vor respecta legea.

Si totusi revin la intrebarea mea initiala, sigur vor refuza deci fiind vorba de incalcarea legii, unde ma adresez?
Ultima modificare: Joi, 14 Ianuarie 2016
Adriantot, moderator
Va adresati adunarii generale la care participati in primul trimestru al anului 2016.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Doua aspecte legea 230/2007 si legea nr. 34/2015 pentru completarea art. 36 telecomanda telecomanda Ce se intampla daca administratorul nu informeaza scris sau pri email Fiecare proprietar de apartament ? Ce sanctiuni si cine aplica sanctiunile ... (vezi toată discuția)
Repartizarea costurilor cu reparatiile mihai_munteanuu mihai_munteanuu Buna ziua, intampin urmatoarea problema: Am observat pe lista de plata cate 30 lei pentru toate apartamentele scarii respective de bloc ca fiind de fapt ... (vezi toată discuția)
Prezentare cheltuieli asociatie de proprietari mir21 mir21 Buna, am o intrebare referitoare la cheltuielile Asociatiei de Proprietari, deoarece in ultima vreme s-au cam umflat cheltuielie. Sunt sau nu obligati sa ... (vezi toată discuția)