avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 492 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii Dobanda bancara-salarii
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

Dobanda bancara-salarii

data pt ridicarea salariilor corec este in 10 a fiecarei luni,insa niciodata nu se pot ridica salariile pe acea data.motive ca se vireaza banii pe data de 9 sau 10 la trezorerie si pina se fac verificari dureaza mai ales daca cade sfirsitu de saptamina.
intrebarea mea este:ACESTE SUME virate in diferite conturi dupa data de 10 a lunii si pina la intrarea pe contrul de salariu/card sint purtatoare de dobinda?
cu multumiri,antin.
Cel mai recent răspuns: Floarea Cring , Consultant credite si finantari 14:46, 13 Ianuarie 2016
Dobanda la vedere, pentru acesti bani pleaca dintr-un cont curent. Dobanda, care este egala cu ZERO. Ex. Plati interbancare - daca se vireaza pe data de 9 dupa amiaza si cade vinerea, 10 sambata (zi nelucratoare), 11 duminica (zi nelucratoare), abia luni dupa amiaza se vad banii in contul salariatului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plata pensiilor cu intarziere de catre posta mariana1950 mariana1950 Buna seara Plata pensiei se face de catre factorul postal in data de 26-27 ale lunii. Tinand cont ca in aceasta luna datele sunt sambata si duminica am ... (vezi toată discuția)
Termen apel marusca marusca Am primit motivarea instantei in data de 9 dec 2015 ai am termen de 10 zile pentru depunerea apelului. Cum se calculeaza zilele,sau mai exact pina cind pot ... (vezi toată discuția)
Plata la buget crislor crislor buna ziua , va rog s-a ma ajutati platiile la bugetul statului pe venituri din salarii se vireaza in conturi separate impozitul si contributiile, s-au se ... (vezi toată discuția)