POATE SE GASESTE CINEVA SA MA LAMUREASCA SI PE MINE CU PRIVIRE LA ART 106 LIT A DIN OUG 195.
AZI AM FOST LA IPJ PH SA IMI RIDIC PERMISUL DUPA 90 ZILE NUMAI CA LA GHISEU M-I S-A SPUS CA NU AM DAT TESTUL ACELA CU 15 INTREBARI SI CA AUTOMAT PERIOADA MEA DE SUSPENDARE SE PRELUNGESTE CU 30 ZILE
MENTIONEZ CA ATUNCI CAND AM FOST PRINS SUB INFLUENTA BAUTURILOR nu AM FACUT ACCIDENT SAU ALTE PAGUBE MATERIALE .
POATE NU AM INTELES EU BINE INTELESUL LEGII
OARE MAI POT SA FAC CEVA SA IMI IAU PERMISUL?
Multumesc ! Am vrut sa obtin perioada de reducere la 30 de zile si mi s-a spus ca nu este posibil, deoarece sunt incepator. Trebuia sa am cel putin un an de cand aveam dreptul de a conduce pentru a da acel examen de reducere a perioadei. Mai am 2 saptamani de asteptat, apoi mi se v-a restitui. Din pacate trebuie sa merg la sectia de politie in care sunt inregistrat adica in galati, desi eu sunt mutat in bacau
Inca o intrebare: Permisul v-a fi trimis prin posta acasa? Eu am adresa de Tecuci si vroiam sa stiu daca permisul il pot ridica din Tecuci, sau trebuie sa merg la Galati. Multumesc !
Permisul se trimite intotdeauna (dupa 15 zile parca) autoritatii emitente. Daca l-a emis Politia Tecuci, il vei ridica de la Tecuci. Daca l-a emis Politia Galati, atunci trebuie sa mergi la Galati sa-l ridici.
In mod sigur nu-l primesti prin posta :D.
Art 106 cod rutier
tutumester
Conform alin. 1 din art. 106 cod rutier, inteleg ca daca nu am produs accident, permisul de conducere se restituie dupa 90 de zile fara sustinerea examenului ... (vezi toată discuția)