avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1411 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... legislatie despagubire avarie masina, gheata de pe bloc
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

legislatie despagubire avarie masina, gheata de pe bloc

Buna seara,
Saptamana trecuta am gasit masina parcata pe unul dintre locurile de parcare din fata blocului in care locuiesc cu parbrizul spart si cu plafonul indoit din cauza ghetei cazute de pe bloc.
Am facut poze, am si constarea politiei.
Care este legislatia in acest tip de evenimente, conform carei legi si art. pot da in judecata asociatia de locatari (din care fac si eu parte, din moment ce locuiesc in acel bloc), pentru a solicita despagubiri?
Mentionez ca drumul de acces pana in fata blocului si locurile de parcare nu apartin primariei, ci este un drum de servitute privat.
Multumesc anticipat.
O seara buna,
Stefan
Cel mai recent răspuns: stefan_cta , utilizator 17:42, 22 Ianuarie 2016
Locuiti in acel imobil,dar utilizati locul de parcare in mod legal?
Avand in vedere statutul privat al spatiului cu destinatia de parcare auto,asiguratorul dv urmeaza sa va despagubeasca si ulterior sa recupereze prejudiciul prin actiune in regres impotriva asociatiei de proprietari
Buna ziua. Nu detin polita CASCO. De aceea intrebam care este legislatia referitoare la asociatia de prorietari. Multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Legislatie gheata de pe bloc, avarie masina stefan_cta stefan_cta Buna seara, Saptamana trecuta am gasit masina parcata pe unul dintre locurile de parcare din fata blocului in care locuiesc cu parbrizul spart si cu plafonul ... (vezi toată discuția)
Dauna zapada in decembrie 2012 adicxu adicxu Intro seara am oprit in parcarea blocului sa iau niste prajituri din bloc pentru craciun si cand am revenit la masina ,am gasit-o cu geamurile sparte,capota ... (vezi toată discuția)
Masina avariata din cauza caderii de gheata de pe cladire myxfabi myxfabi buna ziua , am si eu o intrebare in urma cu 2 zile de pe blocul unde locuiesc a cazut o bucata de gheata pe masina parcata regulamentar in parcarea blocului ... (vezi toată discuția)