avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 2002 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... probleme divort
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

probleme divort

Buna

Sotia doreste sa divorteze de sot din urmatoarele motive : consum bautura alcoolica excesiva , violenta fizica si psihica .

Situatie : casa + 2 copii din care unu major

Sotul nu doreste cedarea dreptului asupra copilului minor pe durata procesului de divort , el fiind plecat din tara la munca in strainatate.
Refuza sa contribuie la orice plata.
Aducerea de acuzatii cu tenta sexuala explicita despre sotie (mama copilului) spuse minorului

Intrebare : se poate face ceva pentru obtinerea custodiei minorului de catre mama reamintind faptul ca tatal nu participa in nici un fel la cresterea minorului ?
Cel mai recent răspuns: Adrian ALBU , Avocat 20:15, 14 Ianuarie 2016
Copilul major formulează personal cerere pentru acordarea pensiei de întreținere.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua! aș avea nevoie de o informație referitoare la custodia ... Ioana3007 Ioana3007 Bună ziua! Aș avea nevoie de o informație referitoare la custodia unui minor! Dacă doua persoane căsătorite legal care au împreună un copil minor(sub ... (vezi toată discuția)
Pensie alimentara vs custodie exclusiva andreiionel andreiionel sotia mea a introdus in cererea de divort custodia exclusiva si pensia alimentara. daca ipotetic voi fi scos din drepturi trebuie sa platesc ... (vezi toată discuția)
Bună seara, sunt divorțată și custodia copilului e comuna. dar ... Doinadoina85 Doinadoina85 Bună seara, sunt divorța și custodia copilului e comuna. Dar am discutat cu fostul și este de acord sa îmi lase custodie totala mie. Cum trebuie sa ... (vezi toată discuția)