Nu eu sunt victima insa cel care are probleme este var cu mine ( cel din titlu )
Problema e veche insa acum 3 ani nu se reproducea asa des
Pe scurt , de 2-3 ani el isi da afara nevasta si copii (1-2 seri pe saptamana ) , are 47 de ani ,si este pensionat pe caz de boala ( nu psihice ) , cand vine beat acasa ii da instant afara , au chemat politia de nenumarate ori , insa politia ii da amenda si pleaca ( frectie ) ..... acum 2 luni l-au luat cu forta si l-au dus la spitalul de nebuni unde a stat 2 saptamani
Cand a venit de acolo , primul lucru pe care l-a facut a fost sa le dea afara toate lucrurile din casa si toata mancarea din bucatarie + o noapte gratis sub cerul lunii petru sarmanii ceilalti
Eu am innebunit , am fost si la doctorul lui , si i-am povestit , dar imi tot da fel de fel de explicatii cum ca daca a fost nu mai poate sa il interneze . Treaba este intr-un sat mic , unde toata lumea se stie cu toata lumea si imi imaginez care ar putea fi cauza pentru care nu mai vrea sa il interneze
E un spital de nebuni la 10 km distanta si as vrea , impreuna cu nevasta si copii sa ne ducem acolo sa vorbim cu cineva , dar ce fac daca imi cer o recomadare de la medicul lui ? se poate interna doar pe semnatura unui membru al familiei ( nu eu ca nu sunt direct ) ?
Stiu Art. 45 si Art. 47 insa in tara noastra trebuie mai mult decat legi , treaba sta altfel cand incerci sa faci ceva , am nevioe de sfatul cuiva care a mai avut de a face cu astfel de cazuri sau stie cum sa procedez
Ce sanse am sa il internez pe o perioada foarte lunga de timp ?
Am cautat si tot ce gasesc sunt avocati pe probleme de partaj , dpvd juritic se poate actiona in instanta ?
Ps: nu se doreste divort , ar fi ultima si cea mai drastica solutie pentru ca s-au casatorit dupa ce el a luat casa , si nu vrem sa il dam afara dar nici sa stai cu gandul ca nu ai unde sa dormi ( nu e vb de mine )
Nu stiu ce sanse aveti , specimen de asta am si eu in casa si nu reusesc sa-i fac nimic. am chemat politia de n..ori , i-am rugat sa-l ia sa-l interneze, si-a maltratat sotia(mama mea) , pe mine( nu e tatal meu) si pe fratele meu(copilul lui) care e pers cu handicap. am incercat pe toate caile inclusiv cu deschidere dosar penal si.....tot nimic. face ceea ce a invatat sa faca, sta bine mersi la caldurica si oric a e beat ori ca e treaz are acelasi vocabular, aceleasi conceptii , aceeasi placa care o repeta zilnic.
de la spitalul de nebuni unde am reusit sa-l duc o zi ( si asta numai ca a injurat de mama un politist si a sarit sa-l impinga) mi-au spus ca eu am probleme psihice.
asa ca....... nu stiu care ar fi solutia , decat sa se desparta.
mult succes sa va realizati cele propuse, sa gasiti oameni de bine care sa va ajute, eu inca mai caut solutia!!!