avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 299 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită In cat timp se prescrie o datorie catre ...
Discuție deschisă în Executare silită

In cat timp se prescrie o datorie catre primarie-serviciul energetic?

Datoria catre primarie este considerata datorie catre stat, avand, prin urmare, un termen de prescriere de 5 ani?

Concret, am o datorie catre serviciul energetic din cadrul primariei, pentru perioada de timp cat acesta a gestionat serviciile defunctului CET. Datoriile sunt mai vechi de 3 ani si vreau sa stiu daca pot invoca prescrierea lor. Multumesc pentru raspunsuri.
Cel mai recent răspuns: Gabriel Klein Kiritescu , utilizator 20:51, 13 Ianuarie 2016
Buna seara,
Prin 3 ani de la momentul nasterii dreptului sa va ceara banii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

In cat timp se prescrie o datorie ? tatăl meu care a decedat ... scoica_80 scoica_80 In cat timp se prescrie o datorie ? Tatăl meu care a decedat în 2017 a avut o datorie la BancPost din anul 2002(pe care el susținea că a platit-o,dar cum ... (vezi toată discuția)
Somatie pentru plata impozit retroactiv interval interval Socrul meu a decedat in 2004, lasand in urma o casa, o masina si mai multi mostenitori. Succesiunea inca nu a fost dezbatuta, el figurand in continuare la ... (vezi toată discuția)
Debransare radet constanta costi86 costi86 Locuiesc la bloc si vreau sa ma debransez ( in aceasta primavara )de la reteaua de incalzire a CET Costanta.In momentul de fata nu mai este nimeni ... (vezi toată discuția)