avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 488 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... poprire pe cont - in care sunt imputernicita
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

poprire pe cont - in care sunt imputernicita

Buna ziua.

Am datorii la un credit de nevoi personale fara garanti sau alte garantii si urmeaza sa primesc poprire pe conturile bancare.

Intrebarea mea este : poprirea va fi doar pe conturile in care eu sunt titular sau si pe conturile unde eu sunt imputernicita ? ( de exemplu sunt imputernicita pe conturile mamei mele, a fi si acesta poprit?).

Multumesc!
Cel mai recent răspuns: cristinaiasi , utilizator 23:24, 13 Ianuarie 2016
Buna seara
Evident ca nu atata timp cat titular este altcineva.
Multumesc mult! Nu mai stiam ca legi au aparut in ultima vreme! Seara buna!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Poprire pe toate veniturile cristinaiasi cristinaiasi Buna ziua. In 2010 am facut un credit la banca , si ultima rata am achitat-o in mai 2012,apoi nu am mai avut bani sa achit ratele (care erau de 495 lei/luna ... (vezi toată discuția)
Girant la ananghie amalasunda amalasunda Va salut! Un bun prieten si-a girat in 2005 fosta sotie care a luat un credit de nevoi personale de la o banca. Garantia, conform contractului \"inseamna ... (vezi toată discuția)
Salariu in contul sotiei smart28 smart28 Buna ziua. Am probleme cu achitarea datoriei catre banci (un credit de nevoi personale simplu). Momentan primesc salariu \"in mana\", insa va trebui sa imi fac ... (vezi toată discuția)