avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 528 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Contract persoana fizica
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Contract persoana fizica

Buna ziua
o persoana fizica doreste sa presteze servicii unei firme fara sa se angajeze.Am inteles ca se poate face un contract de prestari servicii.Intrebarea: unde trebie sa inregistrez acest contract ( locuiesc in sect.4) sau ce trebuie sa fac ?
Multumesc
Cel mai recent răspuns: analici , utilizator 12:57, 14 Ianuarie 2016
Din cate cunosc eu acest contract nu se inregistreaza nicaieri. Angajatorului ii revine obligatia de a retine 16% din suma platita, pe care o declara si o achita la Fisc. La sfarsitul anului va declara si in declaratia 205.
Buna ziua
ma refer la persoana fizica deorece presteaza un serviciu pentru care este platita si trebuie sa declare dar nu stiu unde

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract civil de prestari servicii geta@geta geta@geta buna ziua! ma poate ajuta si pe mine cineva in legatura cu contractul civil sau conventie civila de prestari servicii( de colaborare) care se incheie intre o ... (vezi toată discuția)
Contract de prestari servicii cu o "persoana fizica" mambo1179 mambo1179 Se poate incheia un contract de prestari servicii fara caracter de continuitate in timp, cu o persoana fizica? Ce obligatii are peroana fizica in legatura cu ... (vezi toată discuția)
Conventie civila de prestari servicii CARAGHIAUR CARAGHIAUR Doresc sa angajez pe o perioada de doua saptamani o persoana cu contract civil de prestari servicii. Rugamintea mea este sa ma lamuriti unde se inregisteaza ... (vezi toată discuția)