avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 827 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Apostila hotarare de divort din 1997
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Apostila hotarare de divort din 1997

Buna ziua. Am nevoie de o apostila pe o hotarare de divort din 1997,in care nu este specificat,, definitiva si irevocabila'' si ii mai trebuie o stampila.Unde o pot apostila,tinand cont de faptul ca-i mai trebuie adaugate aceste lucruri.multumesc.
Cel mai recent răspuns: Consuela Scarlat , Avocat 15:31, 15 Ianuarie 2016
trebuie sa legalizati sentinta judecatoareasca la instanta care a pronuntat-o, apoi sa o apostilati la tribunalul in raza caruia este arondata

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inregistrare divort in romania moni3463 moni3463 Buna ziua. Am fost casatorita in SUA, s-a pronuntat divortul recent tot in SUA. Eu, venita in tara, nu am inregistrat inca casatoria la starea civila. Am ... (vezi toată discuția)
Cum obtin recunoasterea sentintei de divort in germania? cuza voda cuza voda pentru casatoria in germania mi se cere un certificat de recunoastere internationala a sentintei de divort, o viza numita bruxelles II, de care nu stie nimeni ... (vezi toată discuția)
Sentinta de divort definitiva si irevocabila alinavintila alinavintila Unde trebuie supervizata o sentinta de divort definitiva si irevocabila, pronuntata de Tribunalul Timis, pentru a ma putea recasatori in RA Egipt? (vezi toată discuția)