avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 490 soluții astăzi

Joi, 20 martie, are loc evenimentul: Impozitul minim global de 15%: Cadrul de implementare a Directivei Pillar 2 în România. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Factura si chitanta completate pentru persoana fizica
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Factura si chitanta completate pentru persoana fizica

Buna ziua,

am completat factura si chitanta pentru persoane fizice pentru ca nu am stiut ca se completeaza numai pentru persoane juridice. Puteti sa imi spuneti cat e de grav? chiar nu am stiu, nu aveam contabil atunci, nici nu m-am informat, am aflat recent ca nu trebuia sa procedez asa.

Multumesc!
Ultima modificare: Joi, 14 Ianuarie 2016
numauita, utilizator
Cel mai recent răspuns: numauita , utilizator 17:38, 14 Ianuarie 2016
Pentru ce anume ati emis factura si chitanta?
Pentru produsele proprii. Lucrari de artizanat

Multumesc!
Ultima modificare: Joi, 14 Ianuarie 2016
numauita, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Factura incompleta ContSters83715 ContSters83715 daca un client da banii dar refuza sa primeasca si sa dea detalii pentru factura si chitanta si nu stim decat numele si prenumele , cum procedam la ... (vezi toată discuția)
Comert on line Daniela Cioroianu Daniela Cioroianu Cum se poate inregistra in contabilitate un produs vandut on line,trimis prin curier sau serviciu de curierat? Produsul sa il expediez cu o factura proforma ... (vezi toată discuția)
Factura si chitanta persoana fizica previas previas O persoana juridica poate emite factura si chitanta catre o persoana fizica?Mentionez ca societatea efectueaza prestari servicii (lucrari constructii) pe baza ... (vezi toată discuția)