avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 313 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... Suprafata teren intravilan mai mare cu 10% decat in ...
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

Suprafata teren intravilan mai mare cu 10% decat in acte

Revin la o postare anterioara.Un vecin a facut cadastrul pentru imobilul detinut. Eu nu am documentatia cadastrala intocmita. Are in acte 2200mp intravilan si 3400 extravilan. Ma invecinez cu el doar pe partea de intravilan. La efectuarea cadastrului a intrat in terenul meu, in intravilan,astfel ca in cadastru apare cu suprafata de 3105mp intravilan si in extravilan cu 2496mp. Per total nu depaseste suprafata din acte. Am facut o sesizare la OCPI si am primit raspunsul halucinant ca totalul nu depaseste suprafata din acte si nu au avut motiv sa respinga documentatia, cand legea face distinctie clara intre intravilan si extravilan. Institutia asta, cu exceptia catorva, este o adunatura de tampiti. La ce se mai fac legi, ordine, etc daca nimeni nu respecta nimic? OCPI-ul asta nu are nici un fel de raspundere, indiferent ce tampenii face. In afara de plangere penala societatii de cadastru si inspectorului care a avizat documentatia, ce as putea sa mai fac?
Cel mai recent răspuns: sonia54 , utilizator 20:09, 14 Ianuarie 2016
Mentionez ca limita intravilan si extravilan nu a fost modificata.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Parcela extravilan trecuta partial in intravilan sonia54 sonia54 Vecinul care a facut cadastrul a intrat in proprietate mea pe partea de intravilan, suprafata lui marindu-se de la 2200 in acte la 3100 in acte cadastrale. ... (vezi toată discuția)
Teren intravilan arabil alin2s alin2s Buna ziua, Va rog sa imi dati cateva detalii la urmatoarea problema: - urmeaza sa cumpar un teren care in acte este trecut ca fiind extravilan. Am facut ... (vezi toată discuția)
Dezbateri - regulamentul privind avizarea tehnica a expertizelor judiciare efectuate de expertii judiciari in specializarea topografie, geodezie si cadastru BEJENARU PETRU BEJENARU PETRU MINISTERUL JUSTIŢIEI Nr. .................../C din........................... AGENŢIA NAŢIONALÃ DE CADASTRU ªI PUBLICITATE IMOBILIARÃ Nr. ... (vezi toată discuția)