avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 656 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Prescrierea ...astept raspuns urgent , multumesc ...
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Prescrierea ...astept raspuns urgent , multumesc anticipat .

Buna seara ,
Vin cu rugamintea la Dumneavoastra sa-mi explicati cate ceva despre prescriere.
Am urmatoarea problema :
SC X SRL in luna mai 2012 factureaza catre SC Y SRL o anumita suma sa zicem 10 lei .
De mentionat faptul ca intre cele 2 societati exista o relatie comerciala buna incepand cu anul 2010 pana in prezent .
Singura lor problema fiind doar factura din luna mai anul 2012 , factura ce in repetate randuri SC Y SRL cand venea vorba despre ea o contesta si in scris si verbal , motivele fiind argumentate .
Astazi 14.01.2016 aceasta suma este sau nu prescrisa ?

Cel mai recent răspuns: Magnat , utilizator 21:30, 14 Ianuarie 2016
~ Conținut șters la cerere ~
Va multumesc frumos
As avea rugamintea sa-mi spuneti in baza caror art. sau legi este prescrisa ...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Prescrierea ...astept raspuns urgent , multumesc anticipat . Magnat Magnat Buna seara , Vin cu rugamintea la Dumneavoastra sa-mi explicati cate ceva despre prescriere. Am urmatoarea problema : SC X SRL in luna mai 2012 factureaza ... (vezi toată discuția)
Raspunderea executorului judecatoresc - eroare executare??? CRISTIAN CIRMACIU CRISTIAN CIRMACIU Va rog sa ma ajutati sa rezolv urmatoarea problema : Dupa obtinerea unui titlu executoriu, SC X SRL a solicitat executorului judecatoresc executarea ... (vezi toată discuția)
Reclamant pentru fond -pretentii keksu2 keksu2 Buna ziua mult respect celor de pe site e foarte bun acu problema mea mica ! primesc o citatie de gen : X .y din oras z.x este chemat in aceeasta instanta ... (vezi toată discuția)