avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 237 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... medic legist
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

medic legist

buna seara!Am fost nevoit sa apelez la un medic legist pentru investigare de loviri si alte violente,acesta m-a trimis la ortopedie si la stomatologie cu mentiunea "la orice medic de specialitate"iar cand m-am intors cu rezultatele si radoigrafiile facute nu la i-a in considerare si ma pune sa le fac din nou la o policlinica.Este legal?va multumesc.
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 21:56, 14 Ianuarie 2016
Dacă asa zice trebuie sa faceți asa.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am fost batut, ce pot face Lucian16 Lucian16 Buna ziua! Acum doua zile am fost batut de 2 persoane majore (eu sunt minor) si in urma altercatiei m am ales cu o lovitura in Zona tamplei si cu o plaga la ... (vezi toată discuția)
Certificat de expertiza medicala accident rutier Monica_tm Monica_tm Buna ziua,săptămâna trecută am fost accidentată pe trecerea de pietoni ,a venit ambulanta ,poliția după investigații la spital la urgenta nu am avut ... (vezi toată discuția)
Cum s-ar putea incadra fapta???? petosticky1979 petosticky1979 Buna ziua! as vrea sa stiu unde se incadreaza urmatoarea fapta: fratele meu a fost sambata seara la club in satul bunicilor nostri si un ... (vezi toată discuția)