avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 255 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Fonduri europene, finanţări ... Fonduri europene, centralizare extrase de cont
Discuție deschisă în Fonduri europene, finanţări nerambursabile, grant-uri

Fonduri europene, centralizare extrase de cont

am si eu o intrebare, intr-un proiect european, in invatamant in care exista un beneficiar si mai multi parteneri, responsabilitatea centralizarii extraselor de cont a cui e?
Cel mai recent răspuns: Daniela Bolog , Consultant credite si finantari 07:41, 20 Ianuarie 2016
Fiecare partener isi demonstreaza cheltuielile facute prin extrasele de cont din banca din care a platit cheltuiala. Solicitantul/beneficiarul trebuie sa aiba in format pdf aceste extrase pentru a fi urcate in actionweb dar pe linia bugetara apartinand partenerilor.
Recunosc ca nu stiu exact sensul intrebarii dvs.
Extraselee de cont apartin fiecarui partener in contabilitatea sa. Nu exista responsabilitate a centralizarii extraselor.
extrasele de cont au fost centralizate si s-au fost facute 2 greseli - un elev a avut IBAN-ul incomplet si nu i-au fost virati banii, iar un elev a avut IBAN-ul gresit si banii au fost virati altcuiva, se incearca recuperarea pe cale amiabila.
Ma intereseaza ce se poate face in acest caz?
In cazul elevului cu IBAN incomplet trebuia sa va sesizeze banca imediat pentru a face demersurile rapid de stabilire a erorii. Tot banca trebuia sa se sesizeze ca beneficiarul IBAN gresit nu este cel de pe OP. Si in proiectele noastre s-au intamplat aceste probleme dar banca ne-a sesizat in aceeasi zi si s-au putut lua masuri. Pentru acuratetea acestei operatiuni noi am solicitat extrase de cont ale beneficiarilor.
Banca trebuia sa va sesizeze in scurt timp pentru ca acei beneficiari sa poata fi platiti in timp util, pana la incheierea proiectului. Calea amiabila este cea potrivita, doar ca aceste plati daca nu s-au facut pana la incheierea proiectului devin neeligibile.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

In urma cu o luna , o cunostinta, imputernicit vinde un apartament. ... mosu1907 mosu1907 In urma cu o luna , o cunostinta, imputernicit vinde un apartament. Doreste sa transfere banii in contul beneficiarului in canada. Banca ii comunica ca aceasta ... (vezi toată discuția)
Tranzactie cu cod iban gresit TANTY TANTY Cu actul de vanzare cumparare pentru un teren si autentificat de notar, am facut un credit ipotecar. La o luna dupa ce tranzactia a fosta facuta prin banca, ... (vezi toată discuția)
Plata eronata facuta intr-un cont pe care exista poprire asiguratorie de catre anaf adriana istrate adriana istrate Buna ziua, Din greseala am facut o plata oline la o firma, confundand-o cu alta firma (denumiriele firmelor semanu). Problema este ca firma unde am virat ... (vezi toată discuția)