avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 590 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... carte de munca scanata la casa de pensii
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

carte de munca scanata la casa de pensii

Buna ziua cartea de munca emisa in1979,a fost scanata de catre casa de pensii.Ulterior am pierdut-o.In momentul cand am solicitat o copie de la acestia,mi-au spus ca aceasta nu este valabila in cazul unei eventuale cereri de pensionare decat insotita de adeverinte de la fiecare angajator.Angajatorii sunt toti lichidati.Am incercat la arhivele sibiu,la ITM,care mi-au dat numele lichidatorilor,la lichidatori,care mi-au raspuns telefonic perioada e prea lunga si nu mai stiu nimic despre arhive.Nu stiu de ce acea scanare de catre casa de pensii nu este valabila.De un act oficial cu vechimea am nevoie si in Spania unde lucrez de 15 ani.Va rog sa ma indrumati cum sa mai procedez pentru a-mi fi recunoscuta vechimea in munca pe teritoriul statului roman.Va multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 12:37, 15 Ianuarie 2016
Din Spania trebuie adus Formularul European E207 ...scanarea carnetului de munca , in opinia mea, nu are valoarea unui duplicat legalizat a carnetului de munca si de aceea vi se solicita adeverintele respective.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Copie legalizata carte de munca corinutza* corinutza* Buna ziua! As dori sa va intreb daca copia legalizata a cartii de munca are un anumit termen de valabilitate sau este valabila pe perioada nederminata. Va ... (vezi toată discuția)
Pensionare cu carte de munca pierduta uleiamihaela uleiamihaela Buna ziua! Ma confrunt si eu cu o problema privind pensionarea, pentru ca am pierdut cartea de munca in original. Am depus la casa de pensii sector 3 dosarul ... (vezi toată discuția)
Cum poate să dovedească vechimea în muncă ? oanaportar oanaportar Bună seara ! Vă prezint următoarea situație: - sora mea cea mai mare urmează să iasă la pensie. Ea va trebui să meargă la Casa de pensii ca ... (vezi toată discuția)