avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1102 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitatea bugetară şi a ... Obligativitate cont trezorerie la contract cu instit ...
Discuție deschisă în Contabilitatea bugetară şi a serviciilor externalizate

Obligativitate cont trezorerie la contract cu instit bugetare?

Buna ziua.
E obligatoriu daca eu detin un SRL sa imi fac cont la trezorerie ca sa fiu platit la un contract cu o intitutie bugetara gen Centrul Cultural sau primarie?
Nu se pot livra banii direct in contul pe care il are societatea deschis la banca?
Cel mai recent răspuns: cristinaelena23 , utilizator 12:35, 14 Martie 2016
Nu este obligatoriu sa aveti deschis cont de Trezorerie, poate cel mult sa fie recomandat.
cadrul legal care reglementeaza asta este...?... Va multumesc anticipat
Daca aveti SRL va trebuie in mod obligatoriu cont la trezorerie. Daca aveati AF, II nu era necasar, se punea si cu un cont de banca. Nu este greu sa obtineti un cont de trezorerie, insa daca chiar nu vreti sa faceti cont la trezorerie, incercati sa discutati cu contabilul sa va scoata banii cu CEC si sa vi-i dea prin casa. Sigur... si prin CEC exista o limita de 1000 lei/zi...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bani incasati in trezorerie Cristina Vasile Cristina Vasile Buna ziua, V-as ruga mult, daca cineva s-a mai confruntat cu un asemenea caz sa-mi raspunda la urmatoarele intebari: 1. Pentru ca o persoana juridica sa ... (vezi toată discuția)
Taxele juridice dorinv dorinv Pot plati la banca, direct, cash, taxe de timbru, in contul primariilor, ca apoi cu chitanta ce eventual o va emite banca, atasata la cerere, sa cer...de ... (vezi toată discuția)
Incasare din trezorerie a unor bani virati de o primarie nigerart nigerart Primaria dintr-un alt judet imi vireaza o suma de bani, prin Trezorerie.Firma mea, SRL deschide cont in Trezoreria unde are sediul. Intrebarea mea este: Pot ... (vezi toată discuția)