avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 650 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Angajament de plata
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Angajament de plata

Buna ziua,
Lucrez ca si casiera intr-un market si am fost victima unei inselaciuni in urma careia am iesit lipsa in gestiune.
Am anuntat sefa de magazin si s-a hotarat ca eu sa semnez un angajament de plata pe care inca nu l-am semnat.
Intre timp eu am facut plangere la politie pentru inselaciune.
Nu am citit inca angajamentul de plata al angajatorului, insa am gasit cateva modele pe net din care am dedus ca daca semnez imi asum vina pentru lipsa din gestiune.
Daca semnez amgajamentul nu intru in contradictie cu faptul ca eu am depus plangere la politie pentru inselaciune deoarece eu nu ma consider vinovata?
Cum sa procedez in continuare?
Semnez sau nu??

Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 12:47, 15 Ianuarie 2016
Angajamentul de plata nu are nicio valoare juridica, intrucat nu constituie titlu executoriu si in baza lui nu se poate face retineri din salariu.

Nu semnati acel angajament si asteptati decizia organelor de cercetare penala.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plangere penala feli30 feli30 buna ziua,lucrez la un magazin de mezeluri bsi carne,iar feful meu zice ca la ultimul inventar a iesit un minus de 8570rol mentionez ca este gestiune comuna ... (vezi toată discuția)
Lipsa in gestiune fzoli2000 fzoli2000 Buna seara , lucres la un magazin de materiale de constructii fiind singurul gestionar, casier si sef magazin :S acun peste 1.5 ani au facut inventarul care a ... (vezi toată discuția)
Dispozitie de plata pentru lipsuri la inventar florbad2006 florbad2006 buna ziua, angajatorul la care lucrez are firma de paza, camere de supraveghere...neperformante, insa in cazul in care se intampla sa lipseasca produse la ... (vezi toată discuția)