avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 639 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... Problema inventariere
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

Problema inventariere

Buna ziua! Ma confrunt cu urmatoarea problema. Societatea unde sunt angajat, este in reorganizare judiciara (dupa insolventa, faliment suspendat etc). Am fost numit presedinte de comisie de inventariere la trei gestiuni (sectii) in aceeasi perioada de timp, iar membru in comisie tocmai gestionara! Intrucat despre numire am fost informat cu recomandata, prin posta, am procedat in mod identic si am raspuns societatii, ca nu exista conditii pentru defasurarea inventarului, conf. legii nr. 82/1991 precum si OMFP2861/2009, norme aplicare cap. III, neavand asigurata activitatea de paza, conform legii nr.31/1990 si 40/2010, gestiunile (sectiile) fiind devastate prin efractie si la acesta ora, iar gestionara oricum nu are voie sa participe la inventariere, cf legii! Am atentionat ca nu doresc sa fiu anchetat de organele de ancheta ale statului, avand in vedere ca sectiile sunt devastate! Am primit din nou amenintari ca mi se va desface contractul de munca ( alte sanctiuni nu au cum, pt ca nu au platit salariile de mai bine de un an de zile!!). #-o As avea nevoie de un sfat asupra masurilor ce ar trebui sa le iau, pentru a ma pune la adapost de abuzuriile ce interntioneaza sa le comita la adresa mea acesta societate, intrucat nu am gasit nicaieri clarificari asupra acestei probleme, si daca pot aplica DCM, fara a se tine cont de cele precizate mai sus!

Alte discuții în legătură

Inventariere la gestiuni devastate si fara paza susnea1958 susnea1958 Buna ziua! Ma confrunt cu urmatoarea problema. Societatea unde sunt angajat, este in reorganizare judiciara (dupa insolventa, faliment suspendat etc). Am fost ... (vezi toată discuția)
Predarea de gestiune eindianu eindianu am si eu o intrebare legata de predarea unei gestiuni, sunt gestionar la o firma de logistica am vrut sa-mi dau demisia de la firma actuala si a fost facut un ... (vezi toată discuția)
Grav adam. adam. buna.. am o intrebare .. as vrea sa plec cu preaviz de la locul meu de munca actual ... sunt gestionar la un depozit iar directorul vrea sa ma puna sa semnez ... (vezi toată discuția)