avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 769 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Punct de lucru
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Punct de lucru

Va salut,
Vin catre voi cu urmatoarea nelamurire pe care o am:
Activitatea intr-un MALL poate fi desfasurata si fara inregistrarea ca punct de lucru efectiv? Adica , de ex., pentru o insula de 2x2 metri trebuie deschis obligatoriu punct de lucru, sau se poate merge cu , casa de marca mobila (declarata in acest sens) - activitatea de comenrcializare desfasurandu-sa in baza contractului de inchiriere a spatiului respectiv.
Cel mai recent răspuns: Avocat Lăzăruţiu Lucian , Avocat 16:49, 15 Ianuarie 2016
Va trebui sa dechideti obligatoriu punct de lucru in locatia respectiva.
Chiar si casa de marcat va trebui fiscalizata pentru acel punct de lucru.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Casa de marcat fiscala liviu f liviu f Buna ziua. Acum vreo cinci ani am oprit activitatea firmei mele la un punct de lucru (am inchiriat spatiul). Atunci am luat casa de marcat si am ... (vezi toată discuția)
Casa de marcat la scoala de dans (srl). robert333 robert333 Doresc sa infiintez o scoala de dans ( srl)..da stiu.. ca ong si etc.. dar eu din diverse motive legate de viitor doresc sa fie srl. deci : o scoala de ... (vezi toată discuția)
Avize / procedura vanzare in stand in centru comercial kyotox kyotox Buna ziua, Imi poate spune cineva ce documente sunt necesare pentru a vinde (temporar) produse alimentare (dulciuri, ambalate) intr-un stand dintr-un centru ... (vezi toată discuția)