avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 321 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... Garaj neintabulat.
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

Garaj neintabulat.

In 2003 am dobandit prin cumparare o casa intabulata si o anexa din lemn (garaj/magazie), neintabulata, construita in 1990,fara autorizatie de constructie. Va rog sa imi spuneti cum pot intra in legalitate pentru a o intabula.
Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: JOHNY_40 , utilizator 01:10, 9 Decembrie 2022
Sunt in aceeasi situatie, am cumparat o casa si un teren pe care este sityuat un garaj de 60mp, care are cadastru terenul la fel , pe teren apare constructia dar nu am garajul intabulat ce pot face?
Sunt in aceeasi situatie, am cumparat o casa si un teren pe care este situat un garaj de 60mp, care are cadastru terenul la fel , pe teren apare constructia dar nu am garajul intabulat ce pot face?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intabulare casa in urma sentintei - anexele nu sunt mentionate si nu s-au intabulat kadewe kadewe Buna ziua, Doresc sa postez urmatoarea intrebare,poate cineva ma ajuta ce pasi am de urmat,multumesc anticipat. In baza unei hotarari judecatoresti am ... (vezi toată discuția)
Cumparare casa autorizatie constructie expirata ile@n@ ile@n@ Buna ziua Va rog sa-mi spuneti ce variante am sa cumpar o casa neintabulata ,cu autorizatie de constructie expirata .Exista vreo varianta legala,ca sa o pot ... (vezi toată discuția)
Intabulare construcții fara autorizatie socrul meu a construit in aceeasi ... SANTIER SANTIER Intabulare c-tii fara autorizatie Socrul meu a construit in aceeasi curte 1 garaj, 1 magazie, a extins casa veche initial cumparata cu un pridvor si o ... (vezi toată discuția)