Nu stiu cine e reclamant si cine e parat in dosarul care inca nu a inceput si care, daca ar incepe, nu stiu despre ce ar fi...
Renuntarea la drepturi pune in dificultate iar.
De ce nu luati dv. actele mostenirii si mergeti la un avocat sa vaza omul cam ce solutii legale ar exista... ca stam aici sa ghicim care e calea ce va sa fie aleasa si nu prea suntem buni la ghicit viitorul.
Sau cand faceti procura aceea, faceti-o la un jurist, nu doar o pagina la notar, ca sa fie cu cap si coada, sa aiba un cuprins ok pentru ambele parti, cu modalitati si termene ale mandatului etc.
romascanu a scris:
Şi aş vrea să ştiu şi eu de unde vine povestea aceasta cu specificarea numărului de dosar în procură!?
O fi din ...absurdistanul juridic, că în codul de procedură nu-i.
Draga colega, sa te uimesti ce face practica judiciara, insa am vazut cazuri in care la primul termen se punea clar problema calitatii de reprezentant a celui ce venea cu procura pentru reclamant. Asta pentru ca procurile sunt facute... din varf de pix, enumerand toate nestiutele acolo, fara inceput si fara sfarsit. Asa incat, in instanta, am vazut judecator care a sustinut ca e nevoie de o procura speciala ca asta nu are numarul de dosar. Am mai vazut si sustinere cum ca procura nu era speciala pentru ca erau enumerate in ea mai multe actiuni decat una singura, asadar asta o facea generala! :P Am vazut coleg avocat cu procura prin consulat care, ca sa linisteasca spiritele, a scos carnetul de imputerniciri si si-a facut imputernicire "speciala", mai speciala decat cea prin consulat din dosar. :D
Si pentru eliminarea discutiilor pe teme stupide, practica... atoateputernica practica judiciara face ca numarul de dosar trecut intr-o procura sa o transforme dintr-una generala in una speciala!
Pam-pam!