avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 666 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Recuperare bani, retragere plangere penala
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Recuperare bani, retragere plangere penala

Buna ziua!!! Acum 2 ani mi sa folosit cardul de o persoana din familie, am depus plangere nestiind cine a fost!! Intre timp a recunoscut a declarat fapta si miam recuperat bani!! Acum am foat contactati de cei de la politie sa dau declaratie cum ca miam recuperat bani!!! Ce se poate intampla cu inculpatul, mai alea cum. Sa peocedez ca sa nu pateasca nimuc fiind din familie???
Cel mai recent răspuns: DAN POPESCU , Avocat 15:27, 17 Ianuarie 2016
Depinde ptr.ce fapta s-a inceput urmarirea penala ca in functie de aceasta sa se poata stabili daca impacarea partilor inlatura raspunderea penala.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Furt - prima abatere. Asd.qwe Asd.qwe Buna seara! Astazi am incercat sa fur din Auchan dulciuri si alte alimente in valoare de 215 Lei. Am fost prins de catre agentii de paza ai magazinului. ... (vezi toată discuția)
Accident circulatie soldat cu victima impacare la notar Fratzika Fratzika Buna ziua. In urma cu un an tatal meu a avut un accident de circulatie acesta accidentand un pieton pe trecerea de pietoni, victima are peste 60 de zile de ... (vezi toată discuția)
Loviri si alte violente dani76 dani76 Buna ziua! Am o intrebare , in urma cu o luna am fost atacat si batut de doua persoane noaptea pe strada fara nici un motiv , politia a reusit sa-i prinda pe ... (vezi toată discuția)