avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 345 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... câți metri am ptr a ieși din parcare?
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

câți metri am ptr a ieși din parcare?

bună seara am loc de parcare plătit și în față este de asemenea loc de parcare care de ceva vreme se dublează adică parchează 2 mașini și eu ies foarte greu din parcare!aș vrea să știu câți metri trebuie să am în față parcării mele si dacă cel care a parcat ilegal (care dublează parcarea din fața mea poate fi sanctionat). va mulțumesc!

Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 09:16, 18 Ianuarie 2016
In lipsa datelor concrete privitoare la suprafata spatiului cu destinatia de parcare auto,
pozitionarea locurilor de parcare,nu putem sa va precizam
câți metri am ptr a ieși din parcare
dar dv puteti masura concret distanta dintre locul dv de parcare si locul de acces=intrare/iesire parcare
Daca dv intampinati greutati la intrarea si iesirea din locul dv de parcare datorita celor 2 masini parcate in fata locului dv,sesizati oficial serviciul din primarie care a concesionat locul de parcare

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Parcare langa o proprietate privata Djony7 Djony7 Buna ziua, Am o dilema cu privire la un loc de parcare langa o proprietate privata. Este vorba de o casa,langa care este un spatiu public de aproximativ ... (vezi toată discuția)
Este posibil sa mi se ridice masina pentru ca parchez pe trotuar, langa blocul in care locuiesc? little_30devil little_30devil Paralel cu blocul in care locuiesc este un mic trotuar (jumatate de metru latime).Sunt doar 9 locuri de parcare pentru 2 blocuri de 10 etaje. Este posibil sa ... (vezi toată discuția)
Parcare in dreptul unui teren proprietate privata dianaozdal dianaozdal Am urmatoarea problema: ne-am mutat de curand intr-un complex rezidential din Voluntari si avem probleme cu un vecin care insista sa-si parcheze masina in ... (vezi toată discuția)