avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 646 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... contestatie executare,poprire salariu
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

contestatie executare,poprire salariu

buna ziua,spuneti mi cum se procedeaza pt a contesta o executare,poprire salariu.am primit la servici o poprire pt un credit de acum 10 ani,eu personal nu am primit niciun fel de act acasa.ce trebui facut ?iau legatura cu executorul sau cu firma de creante Eos? multumesc
Cel mai recent răspuns: costel1 , utilizator 12:44, 6 Mai 2016
Trebuie sa contestați executarea în termen de 15 zile de când ați aflat de poprire, invocați prescripția dreptului la acțiune.
Bun gasit,
Cu o situatie asemenatoare ma confrunt si eu,am primit la servici o poprire pentru un credit de acum 12 ani de la un executor judecatoresc,exista vreo posibilitate sa poate fi prescrisa sau contestata aceasta poprire,avand in vedere ca nici nu am fost informata in ultimii ani de aceasta datorie?
Va multumesc.
Cel puțin ratele scdente cu mai bine de 3 ani în urmă, nu mai pot fi executate silit. Trebuie sa contestați executarea în termen de 15 zile de când ați aflat de poprire, invocați prescripția dreptului la acțiune.
Acelasi lucru am si eu doar ca nu sunt executat silit decat de AFP Bucuresti si acestia imi spun ca ma da pe mana avocatilor oare dupa 10 ani se mai poate asa ceva stiind ca nu am fost anuntat din 2015 au inceput sa ma oblige sa dau bani, cum sa procedez , va rog sa ma ajutati. cumva. Va multumesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Validare poprire familistu familistu la o întâmpinare la un proces de validare poprire pot invoca prescripția termenului de a cere executarea silită. multumesc (vezi toată discuția)
Poprire salariu mihaiclaudiugabriel mihaiclaudiugabriel Pe data de 05.01.2016 am primit o instiintare privind masura popririi pe o treime din salariu pentru un contract de credit la un IFN din 27,03,2008. pot face o ... (vezi toată discuția)
Alooo instanta ? care este adevarul pana la urma ? Gyna Gyna Am citit pe aici atatea incat imi explodeaza capul ! Vreau adevarul !Datoriile vandute de banci camatarilor recuperatori si castigate in instanta dupa 10 ani ... (vezi toată discuția)