avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 868 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... informatie declaratie somaj
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

informatie declaratie somaj

Buna ziua! Am o problema la depunerea dosarului de somaj -firma la care am lucrat a avut o eroare de procedura la depunerea initiala a declaratiei, a facut ulterior rectificare dar la somaj inca nu apare corectia. Va rog sa-mi spuneti cu cine pot discuta pentru ca nici somajul, nici firma in cauza nu stiu ce este de facut. Problema este ca deja am pierdut 2 saptamani de somaj desi am depus in termen restul actelor iar neremedierea situatiei imi aduce mari probleme. Va multumesc !
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 16:10, 18 Ianuarie 2016
Angajatorul sa va dea o copie dupa Declaratia D112 rectificata cu care mergeti la Agentia de Somaj sa va rezolve situatia.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

D112 andomar andomar Pentru luna ianuarie 2011,am depus o decl.112 cu 0,pentru ca nu aveam nici un angajat in acea luna,la ghiseu la anaf in termen si cu nr de inregistrare;iar ... (vezi toată discuția)
Eroare d112 mada80sto mada80sto buna ziua, la depunerea unei declaratii D112 imi apare eroarea E: angajator - eroare regula R_NO_INIT_DEC: Nu a fost depusa o declaratie initiala valida ... (vezi toată discuția)
Erori la d112 cateldestept cateldestept daca am depus D112 si au fost identificate erori, trebuie depusa rectificativa sau declaratie initiala? (vezi toată discuția)