avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 452 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Refuz retur produs conform in magazin
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Refuz retur produs conform in magazin

Buna ziua.
Avem un client care a cumparat din magazin un produs conform (o jucarie) dar doreste returnarea lui fara invocarea unui motiv anume.
Stim ca pentru produsele achizitionate online exista un termen legal in care poate returna fara invocarea vreunui motiv.
Acest client doreste doar sa il returneze dupa ce a asamblat jucaria.
Va rog sa imi spuneti daca e legal sa refuz preluarea acestuia (produsul fiind doar dezambalat si asamblat) sau daca legea s-a modificat si se aplica prevederile achizitiilor la distanta. El fiind desigilat noi nu mai putem sa il revindem chiar daca nu e defect.
Multumesc.
Ultima modificare: Luni, 18 Ianuarie 2016
civicapital, utilizator
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 13:34, 18 Ianuarie 2016
Nu sunteți obligat de lege sa primiți retur produsul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Restituire bani comerciant - produs defect Betty06 Betty06 As vrea sa stiu daca un comerciant imi poate refuza restituirea banilor atunci cand returnez un produs cumparat deja defect de la el. Mentionez ca am cumparat ... (vezi toată discuția)
Buna seara. am achizitionat de la magazinul kenvelo o camasa ... roxana ionescu roxana ionescu Buna seara. Am achizitionat de la magazinul Kenvelo o camasa de dama pt.a o face cadou. Masura nu a fost buna si m-am dus in aceeasi zi sa o schimb. Nu avea ... (vezi toată discuția)