avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1144 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Retragerea Marturiei
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Retragerea Marturiei

Buna seara,

Am fost implicat intr-o incaierare fara sa vreau.
Urmeaza sa ne intalnim toti la sectia de politie si sa o dam pe amiabila ambele parti.
Exista decat o singura problema. Eu am declarat in declaratie ca unul avea in autoturism baston telescopic... daca l-a folosit sau nu, nu am precizat - nici nu stiu sincer. Am aflat de baston abia la politie cand a fost scos din masina respectiva de organele competente.

Mai pot sa-mi retrag marturia? Eu pana la urma nu stiam de baston pana cand am ajuns la sectie si a fost scos.
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 00:16, 19 Ianuarie 2016
Dacă încadrarea juridica a faptelor permite rezolvarea amiabila veți rezolva.
Pare ca se poate din ce ziceți. ..

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Confiscare baston telescopic ContSters241583 ContSters241583 mi-am cumpart un baston telescopic acum 1 luna de zile, ieri il aveam la mine si m-am luat la cerata cu cineva. a venit politia si m-a luat la sectie. acolo ... (vezi toată discuția)
Plangere penala? solomcarmendamiela solomcarmendamiela Rugamintea de a ne da o solutie competenta, pentru rezolvarea urmatoarei probleme: baiatul meu, impreuna cu un grup de prieteni, aflandu-se pe o proprietate ... (vezi toată discuția)
Interpretare lg 61/91 mielul_bland mielul_bland Buna seara, As dori sa va adresez o intrebare cu privire la LG 61/91 , art.1 : Acum cateva zile , aflandu-ma in masina proprietate personala, parcat, ... (vezi toată discuția)