avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 787 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... sulta
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

sulta

Am obtinut certificatele de mostenitori,eu cu 5/8 iar cei doi fii cu 3/8 din bunuri dupa sotia,respectiva mama copiilor.Copii mei vor sa primeasca de la mine sulta pentru o parte dintre bunurile imobile pe care le au prin mostenire si pe care eu doresc sa le pastrez ca proprietar unic.Putem sa rezolvam problema la notariat fara sa mai facem partajul pentru bunurile pe care ne-am inteles sa platesc, respectiv sa primeasca sulta?Mentionez ca pe alta parte dintre bunuri am convenit sa le lasam in indiviziune pina la valorificarea lor prin vinzare-cumparare. Multumesc anticipat celor care i-mi raspund.
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 06:01, 19 Ianuarie 2016
Dacă va înțelegeți puteți rezolva.
La notar puteti sa faceti partajul numai pt bunurile pe care doriti sa le impartiti, restul ramanand in indiviziune.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Astept un sfat tsd tsd In urma cu 6 ani mi am pierdut ambii parinti intr-un accident de masina,de atunci locuiesc impreuna cu fratele meu.Acum eu as vrea sa impartim(vindem) bunurile ... (vezi toată discuția)
Partaj mostenire mihaela_badea mihaela_badea Am facut de curand succesiunea dupa tata. Suntem 3 mostenitori: eu , sora mea si sotia lui(nu este mama noastra). Ea are cota 1/4 din casa, noi 3/4. M-ar ... (vezi toată discuția)
La cat am dreptul dintr-o mostenire? mirclau mirclau buna ziua am si eu o nelamurire si daca se poate sa ma luminati dvs am mostenit impreuna cu fratele si mama mea o casa+teren aferent si un teren ... (vezi toată discuția)