buna seara!ptr demolarea unei case [sau a unei parti din ea],care este construita in anul 1941 fara proiect,am nevoie de proiect de demolare?de la primaria comunei m-i s-a spus ca da.mergind la un proiectant,acesta mi-a spus ca nu imi poate face proiect de demolare a unei constructii ce nu avut proiect de construire.cum sa procedez?am devenit proprietarul casei prin cumpare si nu am decit schita casei vechi.multumesc[nu stiu daca are vreo importanta,dar pe acelasi teren am construit o alta casa,linga cea veche, ,cu proiect,avize,autorizatie etc.]
Nu ati fost la un proiectant priceput!
Sfatul meu este sa mergeti la un proiectant serios care sa va faca o schita-proiect este numit pompos de demolare . Cu acel proiect mergeti la primarie si depuneti o cerere pentru eliberarea certificatului de urbanism de demolare . In acel certificat vi se vor indica 2-3 sau mai multe avize pe care trebuie sa le obtineti pentru demolare . Odata obtinute acele avize se depune intreg proiectul+ certificat de urbanism+ avize si vi se va elibera AUTORIZATIA DE DEMOLARE!
SUCCES!B-)
Renovarea unei case
aiurelu36
am cumparat o casa veche ,din lemn si vreau sa o renovez in totalitate adica sa o daram pana la temelie,sa consolidez fundatia,si sa o reconstruiesc exact la ... (vezi toată discuția)