avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 934 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... acte ptr demolarea unei case vechi
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

acte ptr demolarea unei case vechi

buna seara!ptr demolarea unei case [sau a unei parti din ea],care este construita in anul 1941 fara proiect,am nevoie de proiect de demolare?de la primaria comunei m-i s-a spus ca da.mergind la un proiectant,acesta mi-a spus ca nu imi poate face proiect de demolare a unei constructii ce nu avut proiect de construire.cum sa procedez?am devenit proprietarul casei prin cumpare si nu am decit schita casei vechi.multumesc[nu stiu daca are vreo importanta,dar pe acelasi teren am construit o alta casa,linga cea veche, ,cu proiect,avize,autorizatie etc.]
Cel mai recent răspuns: maneas , utilizator 20:20, 31 Iulie 2009
Este necesar sa aveti un act de demolare la mana pentru demolarea ei si mergeti cu schita la primarie intrucat ei elibereaza aceste autorizatii.
Nu ati fost la un proiectant priceput!
Sfatul meu este sa mergeti la un proiectant serios care sa va faca o schita-proiect este numit pompos de demolare . Cu acel proiect mergeti la primarie si depuneti o cerere pentru eliberarea certificatului de urbanism de demolare . In acel certificat vi se vor indica 2-3 sau mai multe avize pe care trebuie sa le obtineti pentru demolare . Odata obtinute acele avize se depune intreg proiectul+ certificat de urbanism+ avize si vi se va elibera AUTORIZATIA DE DEMOLARE!
SUCCES!B-)
multumesc mult

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Renovarea unei case aiurelu36 aiurelu36 am cumparat o casa veche ,din lemn si vreau sa o renovez in totalitate adica sa o daram pana la temelie,sa consolidez fundatia,si sa o reconstruiesc exact la ... (vezi toată discuția)
Autorizatie pentru demolare pluto pluto Am o constructie anexa a gospodariei realizata in 1965 si care este intr-un stadiu avansat de degradare . Este inregistrata si platesc impozit pentru ea . ... (vezi toată discuția)
Primirea unui teren de la primarie niculitza niculitza buna seara.,as dori va rog sa ma ajutati intr-o nelamurire...am primit de la primarie un teren pentru construirea unei case,am platit suma ceruta am semnat un ... (vezi toată discuția)