avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 768 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... expertiza contabila
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

expertiza contabila

Buna ziua!
Sunt in faza de apel in proces cu BCR pentru un prejudiciu care in realitate este mult mai mic decat sustine banca si celelalte firme de "recuperatori"(EOS,KRUK,COFACE).Este vorba de dosare de credit care au fost intocmite cu acte false si o mare parte din dosare sunt doar copii sau nu exista deloc documente,doar ordine de plata cu care sau ridicat banii de alte persoane decat titularii de pe OP. BCR-ul nu a depus nici un document (asigurari,cesiuni de creanta pt firmele "camatare" ale BCR-ului mentionate mai sus) si s-a efectuat expertiza contabila pe baza documentelor in copii xerox mai exact este copy paste rechizitoriu DIICOT.Intrebarea sau una din intrebari este daca se poate efectua o expertiza pe baza unor copii(nu exista originale doar copii facute de lucratori ai BCR) si daca este legala aceasta expertiza,deoarece suntem mai multe persoane judecate si condamnate in acest dosar si in felul cum decurge acest proces riscam sa intram in puscarie pentru fapte pe care nu le-am comis.Astept un raspuns sau orice alta sugestie care ma poate ajuta.Multumesc!
Cel mai recent răspuns: ionut7979 , utilizator 16:22, 21 Ianuarie 2016
Trebuie facuta dupa originale ca regula de baza.

Incercati sa consulati un expert de specialitate care sa vada si raportul de expertiza.
Ei stiu cel mai bine deoarece ei cu asa ceva se ocupa.
Da ,frumos raspuns.Probabil ca asa este.Ha ha ha,nici macar nu mai am cuvinte

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce imi indicati? timofil timofil I-am trimis unui furnizor un contract scanat pe mail, deci contractul cu stampile si semnaturi orginale nu exista. Acest contract este valabil?, deoarece eu ... (vezi toată discuția)
Expertiza grafologica, nelamurire BodoFBI BodoFBI buna ziua, as dori sa aflu daca se poate face expertiza grafologica pe o copie a unui contract individual de munca care este fals, deci nu exista un original ... (vezi toată discuția)