avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 485 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Consilierea juridica - parteneri
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Consilierea juridica - parteneri

Buna ziua,

Doresc sa infiintez o societate comerciala cu obiect principal de activitate, cod caen 7022 - Activitati de consultanta pentru afaceri si management.
Printre obiectele secundare de activitate pot desfasura si activitati juridice (cod caen 6910) printr-un parteneriat cu un avocat? Daca se poate face acest lucru, exista o procedura diferita fata de cea normala de infiintare a unei societati comerciale?

Multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: Andr33agav , utilizator 15:27, 20 Ianuarie 2016
Nu puteti desfasura aceste activitati. Doar cel mult sa faceti o intelegere nescrisa cu avocatul sa va retrocedeze o parte din onorariul pe care il factureaza.
Daca vreti sa infiintati firme la registrul comertului, e cat de cat ok primul cod caen mentionat.
Multumesc frumos pentru raspuns! O zi buna!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Infiintare societati...completare obiect activitate ContSters40598 ContSters40598 1. In cadrul unui srl se pot infiinta firme ? Adica exista un cod CAEN pentru asa ceva? Daca da, trebuie o anumita competenta pentru a putea face asa ceva? 2. ... (vezi toată discuția)
Fostul cod caen 6910 ContSters40598 ContSters40598 Imi poate spune cineva ce se intampla cu sc care ofereau consultanta juridica conform cod CAEN 6910? Am inteles ca aceste sc se dizolva dar, am auzit ca unele ... (vezi toată discuția)
Facturare - caen anitsirc anitsirc Supun atentiei dvs. urmatorul caz: [b]Firma care vinde: [/b]SRL, caen 7022 (consultanat in afaceri si management) [b]Clientul:[/b] o alta firma care are ... (vezi toată discuția)