Buna seara.Va rog frumos sa ma lamuriti si pe mine in aceasta problema grava si urgenta; am primit comunicarea unei solutii/ordonante emisa si semnata de prim procuror al parchetului ,la o plangere a mea (eu fiind inculpat X si petent ) indreptata impotriva actelor procurorului de caz.Erorile constatate din cuprinsul ordonantei sunt: 1- Nr. de inregistrare al plangerii mele dat de registratura este cu totul altul decat cel indicat in ordonanta; 2- in incheiere dispune -,, Respingerea plangerii formulate de petentul Y (partea vatamata) impotriva ordonantei nr.....",(si nr este gresit redactat); 3- data depunerii plangerii cf. nr. dat de registratura este altul decat data indicata in ordonanta. Cum pot sa procedez in aceasta situatie? Exista vreun art. de lege care poate anula aceasta ordonanta datorita acestor erori de redactare? Va putea fi admisa contestatia mea impotriva acestei ordonante ? Multumesc frumos.
Cand ati depus plangerea vi se da un numar de inregistrare, numarul de dosar penal se atribuie ulterior.
Numarul de ordonanta coincide in general cu nr. de dosar penal.
Multumesc frumos de raspuns,totusi sant tot in ceata; nr de inregistrare al plangerii mele este RA 3087/16.11.2015, nr. ordonanta urmarire penala 4.../P/2014, nr dosar acelasi cu ordonanta,dar in aceasta comunicare ordonanta recenta indica plangerea cu nr inregistrare 443/II/2/2015, asta eu nu inteleg!? Va rog frumos luminati-ma si pe mine.Multumesc frumos.