avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 446 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Norma de venit (Bacău, 2016)
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Norma de venit (Bacău, 2016)

Am o nelămurire extrem de mare: sunt PFA în Buhuși, județul Bacău, la normă de venit, cod caen 6202 (Activităţi de consultanţă în tehnologia informaţiei). Norma întreagă este de 12600, iar la final sunt afișați coeficienții de majorare și de reducere a normei pentru diverse situații. Chestia pe care nu o înțeleg este că eu mă încadrez la 3 din situațiile de reducere și nu știu ce normă voi avea la final. Mă încadrez la:
20% - pentru contribuabilii care îşi desfăşoară activitatea în oraşul Buhusi
50% - pentru contribuabilii care au calitatea de salariat cu contract de muncă cu timp integral, pe bază de documente care să justifice această calitate
50% - pentru contribuabilii care au calitatea de elev sau student, pe bază de documente care sa justifice această calitate

Suma acestora este 120. Dacă scădem 100% - 120%, reiese că statul trebuie să-mi mai dea mie bani :-)))))))

Cum este până la urmă?
Ultima modificare: Miercuri, 20 Ianuarie 2016
DamianCS, utilizator
Cel mai recent răspuns: DamianCS , utilizator 18:35, 21 Ianuarie 2016
este probabil reducerea cea mai mare, deci va fi redusa la jumatate
adresativa administratiei financiare de care apartineti
Domnul de la fisc, un vecin de-al meu chiar, zice că se cumulează. Eu aș dori să fie așa, dar nu sunt sigur la ce să mă aștept.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pot fi scutit de 50%din impozit daca urmez cursurile unei scoli postliceale? hugobos hugobos Am auzit de la unele persoane ca as putea fi scutit de 50%din impozitul pe profit daca sunt elev la scoala postliceala cu cursuri de zi!Am un PFA si sunt ... (vezi toată discuția)
Contributii cas,pensii,sanatate pyrobook pyrobook BUNA intrebarea de baraj ... sunt PFA dar sunt si angajat cu carte de munca ce contributii trebuie sa mai platesc .......... impozitul este platit dar cu ... (vezi toată discuția)
Codurile caen se cumuleaza la norma de venit? moniquesro moniquesro Buna ziua, as dori sa stiu urmatoare informatii, pot sa imi aleg mai multe coduri CAEN? si daca da in cazul in care aleg impozitarea la norma de venit se ... (vezi toată discuția)