am adeverinta de proprietate din 1991 pentru o suprafata de teren agricol extravilan de 7,5 hectare.aceasta suprafata exista si in registrul agricol al primariei.am primit o somatie cu titlu executoriu in care se spune ca incepind cu anul 2003 as fi declarat si platit impozitul doar pe o suprafata de 4 hectare.in consecinta am acumulat o datorie in acesti 6 ani de 1500 ron din care 500 ron majorari de intarziere.va rog sa imi spuneti cat de legal este acest lucru si ce as putea sa fac in aceasta situatie?mentionez ca exista un proces pe rol cu primaria pentru acest teren,si mai mult,incepand de anul trecut au pus in posesie cu 3 hectare din aceasta suprafata o alta persoana.
de asemenea as vrea sa stiu ce inseamna executare silita in cazul meu,avind varsta de 73 de ani,o pensie de 900 ron si singura avere acest teren?
va multumesc anticipat
trebuie sa va angajati un avocat neaparat , pentru a va reprezenta in instanta, caruia sa ii prezentati toate dpcumentele pe care le detineti , chitante, in cazul in care ati platit, etc.Executatea se poate face, suma nu esate neglijabila, ea se poate face si printr-o poprire. de aceea este bine sa va luati avocat, pentru ca acesta ar sti sa obtina pentru dvs. o situatie cat mai favorabila si care sa nu va impovareze.