Buna ziua
Pentru ca in bloc a inceput reabilitarea si prima lucrare se executa este subsolul unde unii proprietari au boxe cumparate odata cand au contractat apartamentul , in urma unor discutii s a pus problema ca acestea fiind proprietate si nu are nimeni acces sa fie prinse in cota parte indiviza .
Mentionez acest fapt pentru ca in actul de constituire acest lucru nu este cuprins ci numai apartamentul in care se locuieste iar aceste boxe au o suprafata in medie de 3x3 m.p.
Trebuie sau nu ca aceste boxe sa fie cuprinse in c.p,i.-ul.proprietarului respectiv ? pentru ca se contribuie cu 20% de fiecare proprietar in functie de aceasta , restul intrand la parti comune sau in general acestea trebuiesc luate in seama ?
Va multumesc
Buna ziua Domnule Grecu
Pai aici este problema , chiar daca nu sunt cuprinse in contractul de vanzare - cumparare al apartamentului , aceste boxe au fost cumparate tot in baza unui contract caci asa se facea acum 42 de ani .
Aceste boxe nu sunt cuprinse in actul de constituire a asociatiei cand s a facut trecera de la locatari la proprietari si s a mers asa pana acum cand a inceput sa se treaca " pierderile de apa " de la numar persoane pe cota parte indiviza , cand a inceput reabilitarea blocului si se i a in functie de cat este trecut in contract restul mergand la parte comuna si trebuie sa i platesc eu ce se executa in acea boxa adica geamul de termopan , izolarea tavanului , a peretilor etc , salariile angajatilor care de la 1 mai vor creste considerabil si ce se mai plateste pe c.p.i.
Subsolul reprezinta cam 80 / 85 % aceste boxe , de aceea intreb :
- nu cumva aceste boxe intra la "si a spatiilor cu alta destinatie decat aceea de locuinta din condominiu ? sau daca sunt garaje la subsol , acestea nu intra tot la spatii cu alta destinatie ?
Cand am spus ca au fost " prinsi " proprietari cu frigidere la subsol , cu ateliere de reparatii unde foloseau polizoare si alte articole de taiere , am stiut ce spun .
O zi buna va doresc .