avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 820 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... recalculare pensie
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

recalculare pensie

Am fost pensionat anticipat fara penalizari in iunie 2013,dar fara drept de munca pana in iunie 2014 cand am primit decizia de pensionare cu toate drepturile. .Am 10ani lucrati in gr.I si 8 ani in gr..2. In momentul pensionarii ,conform legii din acel moment,toti anii lucrati in grupe au fost calculati la GR.II de munca.In acest moment,ar fi oportuna o solicitare de recalculare a pensiei ,tinand cont de noile modificari aparute in legea pensionarii?
Cel mai recent răspuns: Carp Mircea , utilizator 12:13, 21 Ianuarie 2016
Nu.
Ati beneficiat de majorarile cu 50%, respectiv 25% odata cu deschiderea drepturilor prin aplicarea art.100 din legea 263/2010.
O gasiti mentionata in decizie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recalculare pensie gr. 2, persoana cu handicap gr. ii marian19 marian19 Pensionat in anul 1998 pentru limita de varsta si vechime integrala, in baza cerificatului de handicap gr.II. Acest pensionar beneficiaza de recalcularea ... (vezi toată discuția)
Majorare pensie de invaliditare grad 3 gicaanechitei gicaanechitei incepand cu data de 1 iunie 2013 sunt pensionar cu pensie de invaliditate gr 3 si am varsta de 58 de ani .am o vechime in munca de 35 de ani si 4 luni la data ... (vezi toată discuția)
Majorare punctaj grupe de munca - oug nr. 209/2008 sch sch Majorarile de punctaj conf.OUG 209 se vor aplica si pensionarilor carora li s-au facut recalcularea punctajului in 2005 si care,datorita anilor de grupa, au ... (vezi toată discuția)