Buna ziua!
Va rog sa-mi spuneti in ce lege gasesc conditiile in care angajatorul poate refuza un concediu medical, si care este numarul legal de zile de CM pe care un angajat le poate lua.
Va multumesc!
Buna seara am si eu un conced medical cu internare de urgenta cu diagnostic care intra sub legea 192000 cei de la servici nu cunosc aceasta lege spun ca nu mai este buna a trecut aproape o luna si nu am vazut niciun ban de pe c.m
1. Nu conteaza diagnosticul, daca certificatul medical este emis de medic el trebuie platit.
2. Cum motiveaza angajatorul neplata certificatului medical?
3. Sesizati Casa Judeteana de Asigurari de Sanatate care are competenta sa va raspunda ce sa faceti.
Data post: Luni, 5 Octombrie 2009, 11:50
Subiect: RE: indemnizatie concediu medical
Buna ziua. Am urmatoarea stuatie: un angajat cu 1 sept 2009 are concediu medical incepand cu data de 28.09.2009, cod 06 . Daca in acest an nu a mai fost angajat (sau a avut intreruperi inainte de 1 sept.) beneficiaza de plata concediului medical si care e stagiul de cotizare in acest caz?
Medical angajat nou
Vioreld
buna ziua. am un salariat care nu a mai muncit nicaieri inainte de a se angaja la firma mea. pe 28.07 ii fac angajarea, iar pe 01.08 intra in concediu medical ... (vezi toată discuția)