avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 565 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... lamurire
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

lamurire

am o rugaminte pentru cei care ma pot lamuri.Sint implicat intr-un proces cu institutia unde lucrez pentru refuzul acestora de a ne plati drepturile salariale angajatilor care au absolvit studii superioare desi au recunoscut statutul de angajat cu studii sup.In prima faza procesul s-a judecat la tribunal unde am obtinut cistig de cauza.Institutia a atacat decizia si a declarat apel care se va judeca la curtea de apel.Intrebarea mea este:are rost sa mai angajam avocat intrucit noi nu avem nimic de cerut decit mentinerea hotaririi date de catre tribunal?Multumesc pentru timpu acordat.cu stima A.F.R.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 19:30, 21 Ianuarie 2016
Nu sunteti obligat sa va angajati avocat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recunoastere drepturi salariale didilinar didilinar am absolvit o facultate de asistenta medicala,dar ministerul sanatatii nu doreste sa ne recunoasca studiile,pe motiv ca nu sint in \\"domeniul de ... (vezi toată discuția)
Recunoastere drepturi studii si salariale didilinar didilinar Va supun atentiei o problema personala,legata de locul meu de munca. Impreuna cu doua colege am urmat studiile unei facultati de asistenti medicali generalisti ... (vezi toată discuția)
Litigiu munca redinciucconstantin redinciucconstantin am cistigat un proces instanta a decis reincadrare plata salarilor angajatoru a pus in executare sentinta am primit salariile dar adeclarat recurs.daca se ... (vezi toată discuția)